• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۹۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

فرمانده کل ارتش: بیگانگان باید منطقه را ترک کنند 

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: صلح، ثبات و امنیت در منطقه راهبردی و مهم تنگه هرمز، برای همه کشور‌های منطقه از جمله ایران اسلامی، بسیار مهم است و ما حافظ و ضامن این صلح و امنیت هستیم.

فرمانده کل ارتش: بیگانگان باید منطقه را ترک کنند 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه آئین رونمایی از پایگاه شناوری «کردستان» و الحاق ناوشکن «سهند» به ناوگان نیروی دریایی ارتش در جمع خبرنگاران با اشاره به دلاوری‌های نداجا در دوران دفاع مقدس ۸ ساله اظهار کرد: نیروی دریایی ارتش در دفاع مقدس نقشی تعیین کننده ایفا کرد. این نیرو در ۷۰ روز اول جنگ، نیروی دریایی دشمن بعثی را سرکوب کرد و سیادت دریایی را به دست گرفت. پس از دفاع مقدس ۸ ساله نیز نیروی دریایی به سرعت در مسیر آماده‌سازی ملزومات دریایی مورد نیاز خویش اعم از شناور‌های سطحی، زیرسطحی، سلاح‌ها، جنگ الکترونیک، مین‌ها، اژدرها، انواع موشک‌ها حرکت کرد.

امیر سرلشکر حاتمی افزود: این مسیر در آینده نیز با قوت و البته با پشتیبانی قاطع وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و بخش‌های مختلف کشور ادامه خواهد یافت.

فرمانده کل ارتش درباره الحاق ناوشکن سهند به ناوگان نداجا نیز بیان کرد: ناوشکن سهند که دچار یک حادثه شده بود، با سرعتی بسیار خوب، با همت متخصصان نیروی دریایی و پشتیبانی فرمانده نیروی دریایی ارتش و البته ستاد ارتش، در یک زمان کوتاه بازآماد شد و امروز با تجهیزات، سلاح‌ها و امکانات به روزتر، آماده اجرای ماموریت در نیروی دریایی است.

امیر سرلشکر حاتمی در ادامه به اهمیت پایگاه شناوری کردستان اشاره و تاکید کرد: نام‌گذاری یک پایگاه شناوری با نام «کردستان»، در نوع خود، اقدامی ارزشمند است و در آینده، ناو‌های پشتیبانی دیگری با نام‌های دیگر استان‌های کشورمان نام‌گذاری خواهند شد. پایگاه شناوری «کردستان» در واقع یک بندرشهر است که می‌تواند اقدامات مهمی را در زمینه پشتیبانی از یگان‌های رزم نیروی دریایی در دریا و همینطور غیر از نیروی دریایی و هر کسی که نیازمند کمک باشد، انجام دهد.

فرمانده کل ارتش در ادامه به لفاظی‌های دشمنان اشاره و تاکید کرد: کار دشمن، دشمنی است، بنابراین اظهارات و ادعاهایش، ارزشی ندارد. آنچه مهم است، وجود صلح، ثبات و امنیت در منطقه است. جمهوری اسلامی ایران، خود را حافظ اصلی امنیت در منطقه در کنار دیگر کشور‌های منطقه می‌داند. صلح، ثبات و امنیت در منطقه راهبردی و مهم تنگه هرمز، برای همه کشور‌های منطقه از جمله ایران اسلامی، بسیار مهم است و ما حافظ و ضامن این صلح و امنیت هستیم.

امیر سرلشکر حاتمی در خاتمه با بیان اینکه همه کشور‌های منطقه باید در کنار هم و در یک شرایط عادلانه از مواهب دریا و این منطقه استفاده کنند، گفت: هر کسی بخواهد این امنیت را تهدید کند،  مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت. ما در وهله اول به عنوان حافظ و ضامن امنیت منطقه، اجازه چنین کاری را به هیچ کشوری نخواهیم داد و در وهله دوم، توصیه و تاکید می‌کنیم که کسی چنین روندی را دنبال نکند زیراکه نشدنی است. ما و ملت‌های منطقه، سالیان طولانی در این منطقه بوده‌ایم، زندگی کرده‌ایم و اینجا هم خواهیم ماند. آنهایی که مربوط به این منطقه نیستند و هرگز اینجا نبوده‌اند، باید منطقه را ترک کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)